Наші досягнення та нагороди

Колектив закладу приймає активну участь у всіх масових заходах, які відбуваються не тільки в нашому місті, як результат колектив нагороджений грамотами та дипломами різного ступеня, а саме:

У 2008 році, за участь у конкурсі на краще розвивальне середовище груп раннього віку колектив нагороджений Дипломом 2 ступеня;

В 2009 році,в конкурсі посібників «Працюємо за новою Програмою»- колектив посів 2 місце;

В 2010 році, за участь у конкурсі «Екологічна стежина» колектив нагороджений дипломом 2 ступеня;

В 2011 році, за участь  у конкурсі «Краще методичне забезпечення за Базовою програмою» методичний кабінет посів 2 призове місце.

В 2014 році приймали участь у Всеукраїнському конкурсі “Творчий вчитель – обдарований учень”. Отримали сертифікат лауреату конкурсу.

Також приймали участь у Всеукраїнському семінарі по екології.

Щорічно педагоги закладу приймають активну участь у ярмарці педагогічних ідей та інновацій «Хмельниччина на шляху реформування» – 5 педагогів відзначено Дипломами 2 ступеня.

2 педагогів посіли призові місця у Всеукраїнському конкурсі присвяченому 100 річчю журналу «Дошкільне виховання»

Участь педагогів у виставці – ярмарку педагогічних ідей та інновацій «Хмельниччина на шляхах реформування»

п/пПІП педагогаПроблемне питання  над яким працює педагогРезультат
1.Марчук ІринаБорисівнаРозвиток фонематичних процесівзбірник дидактичних матеріалів)2016 р. ІІ місце 
2.Гаврилова ТамараПетрівнаПравова палітра дошкільнят(методичний посібник)2016 р. ІІ місце 
3.Яловчук НаталіяВасилівна1.Використання українознавства та етнопедагогіки, як основи національного виховання дошкільнят (навчально- методичний посібник)2.Театр мистецтва для сучасної дитини2017р.І місце    2019 р.
4.Костюк ОленаІванівна1.Лего світ дошкільника(методичний посібник)2.Використання українознавства та етнопедагогіки, як основи національного виховання дошкільнят (навчально- методичний посібник)3. Кольоротерапія: здоров’я тіла та душі (методичний посібник)2017р. ІІ місце 2017 р. І місце    2019 р.
5.Кирильчук Наталія АнатоліївнаФормування творчих здiбностей дiтей за допомогою музично-ритмiчних рухів(методичний посібник) 2018 р. ІІІ місце

Участь педагогів  в  конкурсах 

Всеукраїнського рівня:

Назва конкурсу (відповідно положення про конкурс, чи запису в грамоті)Місце ( І,ІІ, ІІІ, лауреати)Відповідний документ , що засвідчує перемогу (№ наказу,№ посвідчення..)Прізвище, ім’я,по батьковуучасників
Інтернет-портал освітніх закладів України «Педагогічні профтести»(16 педагогів прийняли участь та отримали сертифікати) а саме:І рейтенгове місце . Медаль-реєстр №430417-zpa Всі педагогічні працівники 
Всеукраїнська науково-практична конференція«Освіта дітей дошкільного віку у соціокультурному просторі» Друк статті у збірникуКостюк О.І.
Всеукраїнська науково-практична конференція«Освіта дітей дошкільного віку у соціокультурному просторі» Участь у конференції, друк статті у збірникуМарчук І.Б.
Інтернет-портал освітніх закладів України« Краща групова кімната»   Войтюк І.Д.Гуменюк О.В.
Інтернет-портал освітніх закладів України« Краща музична зала ДНЗ»   Кирильчук Н.А.

Обласного рівня:

Назва конкурсу (відповідно положення про конкурс, чи запису в грамоті)Місце ( І,ІІ, ІІІ, лауреати)Відповідний документ , що засвідчує перемогу (№ наказу,№ посвідчення..)Прізвище, ім’я,по батьковуучасників
Обласна виставка педагогічних ідей та інновацій « Формування творчих здібностей  дітей за допомогою музично-  ритмічних рухів».ІІІ місце  наказ Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти                   від 21 грудня 2018 року № 343-но «Про затвердження висновків експертних комісій обласної постійно діючої виставки «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування» Кирильчук Н.А.
Обласна виставка педагогічних ідей та інновацій « Формування економічної культури дошкільників». ІІ місце наказ Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти                   від 21 грудня 2018 року №343-но «Про затвердження висновків експертних комісій обласної постійно діючої виставки «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування»Василевська Т.Г. 
Регіональна науково-практична конференція «Новий заклад дошкільної освіти: сучасні підходи»Друк статті у збірникуКирильчук Н.А.
Регіональна науково-практична конференція «Новий заклад дошкільної освіти: сучасні підходи»_Друк статті у збірникуКравчук Д.В.
Участь у роботі обласної школи педагогічної майстерності «Впровадження основ соціальної та фінансової грамотності в освітній процес ЗДО»Костюк О.І.
Обласний науково-практичнийсемінар«Проектна діяльність закладу освіти як фактор реалізації стратегії його розвитку» Бунда Т.А.
Участь в роботі Школи новаторстваТрофімченко І.Є.,музичного керівника дошкільногонавчального закладу№56м.Хмельницького з проблеми «Розвиток музичних здібностей та гармонізації емоційно-психофізичних станів дітей» Кирильчук Н.А.
Обласний семінар інструкторі фізичної культури закладів дошкільної освіти з проблеми «Формування здоров’язбережувального середовища та здорового способу життя дошкільників» Дем’янчук Ю.Л.