Сторінка музичного керівника

Музичний керівник

Кирильчук Наталія Анатоліївна-керівник музичний, спеціаліст вищої категорії Славутського закладу дошкільної освіти № 4 «Сонечко» м. Славути, Хмельницької області.

Освіта вища, закінчила  Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського за  спеціальністю  «Музична педагогіка та виховання» та здобула  кваліфікацію вчителя музики та керівника інструментального ансамблю. У ЗДО № 4 «Сонечко» працює з 2000 року. Її головне професійне кредо – «Десь у найпотаємнішому куточку серця кожної дитини є своя струна, вона звучить на свій лад, і щоб серце озвалося на моє слово, потрібно правильно налаштуватися на тон цієї струни».

Вона є членом творчої групи дошкільного закладу, головою профспілкового комітету закладу, керівником методичних об’єднань музичних керівників міста та керівником танцювального гуртка «Карамелька».

За плідну педагогічну діяльність, впровадження сучасних методів навчання,  Кирильчук Наталія Анатоліївна нагороджена грамотами виконавчого комітету Славутської міської ради управління освіти, Славутської міської організації профспілки працівників освіти ,подякою міського голови та дипломами Хмельницького обласного інституту післядипломної освіти.

В рамках Міжнародного дня музики, яке відзначається 1 жовтня, музичний керівник Кирильчук Наталія Анатоліївна ДНЗ № 4 «Сонечко» приймала участь у Всеукраїнському конкурсі «Арт- багаж: педагогічні знахідки». Її власні доробки отримали схвальну оцінку у членів журі. Один з її авторських конспектів «Подорож на Планету барвистої музики» надруковано у фаховому журналі «Вихователь – методист» та премійовано грошовою винагородою. 

Плідна співпраця з батьками дає свої результати, як приклад:

Методичне об’єднання

“Новорічний передзвін” –

передача родинних традицій дітям

Різдво – добре, світле, духовне свято. Маланки та Василя – традиційне українське фольклорне дійство, з обрядами, звичаями, народними традиціями. Для дітей, у доступній формі, цікаво, яскраво про ці свята розповідають педагоги , музичний керівник та  по родинному передають батьки свої знання для дітей.  Діти перевтілюються на маленьких акторів, а дорослі, усіма методами та прийомами допомагають дітлахам розкрити їхні таланти та створити атмосферу невимушеності та святковості.

Діти завітали у хату, до тітоньки Солохи – дівчата та хлопці, як годиться на свят-вечір заколядували, і Солоха дозволила залишитися у хатинці та відсвяткувати свято.

На Маланку – дівчата щедрували. Потім пісні співали. Завітали ряжені з  козунею та й усіх розвеселили. Пограли в ігри та поводили хороводи.

На Василя, хлопці засівали, щастя, добра усім бажали. Потім усі весело затанцювали та отримали від Солохи гостинці. Розважалися весело, креативно, активно, цікаво, у теплій, світлій атмосфері щастя та добра.

Методичне об’єднання
«Весняна прогулянка»
«Утішки, забавлянки» співаємо і бавимося разом з дітьми.
Ранній вік.

Вітаємо Кирильчук Наталію музичного керівника ЗДО №  4 “Сонечко», яка здобула ІІІ місце  у  «Ярмарці педагогічних ідей» на шляхах реформування Хмельниччини у 2018році, представивши методичний посібник «Формування творчих здібностей дітей, за допомогою музично-ритмічних рухів»

Бажаємо і надалі дивувати, творити, надихати.

Феєрія новорічних свят

Зимова казка, яка розпочинає свої чарування ,захоплює усіх,від малечі до дорослих. Кожен чекає дива ,чарів і звичайно самих смачних частувань від доброго Діда Мороза.

Музична розвага « Стрітення»

Стрітення – від слова «стрічатися, зустріч». Люди кажуть, що 15 лютого, Зима зустрічається з Весною. І починають ці одвічні суперниці змагатися – хто кого подужає. Утім як Зимонька цього дня не лютувала, їй все ж доводилося передати трон володарювання Весні.

Весняний водограй.

 Весна і мама, що в них спільне є.

Що жінку так порівнюють з весною.

Бо кожна з них у світ життя дає

Весна- землі,а мама -нам з тобою.

Весна приходить будить все від сну,

Несе тепло, дає життя рослині

А жінка- мати зірочку ясну,з народженням дає своїй дитині

 Весна і мама,що в них рідне є,

що так одвічно їх обох єднає

Бо кожна з них тепло й любов дає,

нічого у замін не вимагає

Весна і мама, вічне джерело усього сущного ,що в світі процвітає

Від них обох іде живе тепло, і це весну і матінку єднає

«Дошкільний квартал» – випускне свято 2018р.

Випускний у дитячому садку – день святковий та урочистий. Цього дня вихователі й усі працівники ЗДО з гордістю проводжають своїх найстарших вихованців у велику життєву дорогу знань. І тому всі сповнені бажання, щоб це свято стало незабутнім, і щоб кожна дитина, беручи в ньому участь, змогла на сцені музичної зали розкрити всі свої таланти.

Тож побажаємо їм успіху. За декілька хвилин вони пройдуть червоною доріжкою і ми зможемо краще роздивитись їх чудові зачіски та модне вбрання, а також задати кілька запитань. Тож свято починається!

Засідання творчої лабораторії на тему
 «Використання інноваційних технологій
в сучасному світі дошкілля»

Проект
діти– батькипедагоги
Кав’ярня
«Осінні смаколики»

Весело, яскраво, незабутньо та по родинному пройшла чудова зустріч у кав’ярні « Осінні смаколики»,яку підготувала керівник музичний Кирильчук Н.А.

Проектна діяльність – це завжди не легко, але цікаво, а родинний проект – праця взагалі не з легких. Тут працює велика команда дорослих та дітей, потрібно продумати і зробити усе так, що б було весело і цікаво; корисно та з глибинкою; по дитячому і по дорослому; з гумором та добром; толерантно і виважено… Цікавинкою стало змагання у «художньому батлі» між дітьми та гостями свята, мером Василем Богдановичем та начальником управління освіти Ельмірою Миколаївною.

На протязі свята діти дивували піснями, таночками, іграми  та неперевершеною грою у оркестрі води, діатонічних дзвіночків та кришталевих стаканчиках.

Кульмінацією свята став спільний флешмоб дітей та батьків «Україна- рідний край».

Вітаємо нашого творчого, креативного, талановитого музичного керівника Наталію Анатоліївну з приємною подією. Матеріали її досвіду роботи увійшли до збірника наукових та науково-методичних праць “Новий заклад дошкільної освіти: сучасні підходи”.

Бажаємо не зупинятися на досягнутому, позитивних емоцій, нових творчих ідей та їх втілення.